• XU10.1 Ongeslagen kampioen

    15 jan 2020
  • De X10.1 is aan het eind van de 1ste helft 2019/2020 competitie ongeslagen gebleven in de laatste wedstrijd van het kampioenschap. Hiermee haalt dit jonge team sinds 2012 weer het kampioenschap binnen voor ELBC in de klasse U10.

    Het team, bestaande uit jongens en meiden tussen de 8 en 10 jaar heeft deze laatste wedstrijd tegen Barons in Breda nogmaals laten zien altijd vol de strijd aan te gaan. Het bleek een zinderende wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 uit het klassement. De jongens en meiden van ELBC maakten ook deze wedstrijd weer het verschil door de tegenstander snel af te stoppen en de bal te onderscheppen. Daarnaast is het goed teamspel en elkaar gunnen te scoren de kracht van dit team. Dit team met Sporthal Munnikenheide College als thuisbasis belooft wat voor de toekomst want het onderlinge niveau van deze jonge spelers doet weinig voor elkaar onder. Dit maakt dat dit kampioenschap een echte team prestatie is.

    Deze mooie prestatie werd naast de geweldige inzet van de spelers mede mogelijk gemaakt door de inzet van ouders en vrijwilligers van ELBC.